Nuomos Administravimas | € X 2 | Ilgalaikė - Trumpalaikė

Nuomos verslas

Su mumis uždirbsite 2 ar net 3 kartus daugiau nei dabar!

Jūsų turtą išnuomosime už maksimalią kainą, kurią gali mokėti klientas. Nuomojame trumpuoju, vidutiniu bei ilguoju periodu.


Jūsų turtas draudžiamas nuo nelaimingų atsitikimų, suniokojimo ir vagysčių, o klientai – civiliniu draudimu. Perduokite turtą mums, o mes jį apsaugosime ir uždirbsime Jums pajamas. Už mažiausią komisinį mokestį Lietuvoje – 15 % – siūlome Jums savo patirtį, technologijas ir galimybę uždirbti didesnes pajamas. Taip pat gausite:

Klientų aptarnavimas 24/7


Aptarnausime klientus telefonu bei elektroniniu paštu. Juos nukreipsime ir įleisime į Jūsų apartamentus. Atsakysime į visus klausimus ir rūpinsimės Jūsų svečiais.
Esame sukaupę didžiulę pardavimo patirtį bei klientų duomenų bazę. Turime pastovių klientų, ieškančių ilgalaikės nuomos (iki 1 m.), kontraktinės nuomos vidutiniam periodui (nuo 2 sav. iki 6 mėn.), taip pat ir trumpalaikės nuomos (nuo 1 paros iki 2 sav.) pasiūlymų.
Aprodome apartamentus, įleidžiame ir nukreipiame. Pasirašome sutartis ir kitus reikalingus dokumentus. Prižiūrime periodinius mokėjimus bei parduodame papildomas paslaugas. Sprendžiame visus klausimus, kurie iškyla svečiams.


Tvarkymas ir skalbimas

Profesionalūs namų tvarkytojai užtikrins nepriekaištingą apartamentų tvarką, pakeis patalynę bei rankšluosčius. Namai visada kvepės švara ir prabanga.

Savo klientams suteikiame pilną apartamentų ir butų aptarnavimą. Nemokamai suteikiame visas reikalingas priemones:
Naują baltą patalynę (Monako medvilnė), baltus rankšluosčius, ekologiškus vonios reikmenis (dušo gelį, šampūną), kitas higienos priemones.
Periodiškai atliekame butų auditą. Papildome kavos, arbatos, cukraus, druskos, prieskonių, sausainių atsargas, taip pat dovanėles svečiams, skalbimo, indų plovimo priemones, muilą, tualetinį popierių, namų kvapus, baterijas ir kitas priemones).
Visa patalynė ir rankšluosčiai yra skalbiami aukštoje temperatūroje, naudojant specialias skalbimo priemones. Svečiams pateikiama švari ir kvepianti patalynė ir rankšluosčiai. Pandemijos metu rūpinamės svečių ir darbuotojų saugumu, naudojame specialias apsaugos bei dezinfekavimo priemones. Valymo komanda apmokyta dezinfekuoti ir palaikyti sterilią aplinką apartamentuose.

Turite galimybe pasirinkti:


- Už mažiausią kainą naudotis mūsų tvarkymo paslaugomis.

- Samdyti savo tvarkytoją. Galite samdyti tvarkymo kompaniją ar asmenį (draugą, giminaitį, kaimyną), o mes už Jus tvarkymo darbus administruosime visiškai nemokamai.


Profilių optimizavimas


Optimizuosime Jūsų jau turimus Airbnb, Booking.com profilius. Bendradarbiaujame su populiariausiomis tarptautinės rezervacijos sistemomis(Airbnb, Booking.com, Hotels.com, VRBO ir kitose) , todėl lengvai ir greitai galime sukurti jose profilius Jūsų vardu. Mes nepasisavinsime Jūsų jau turimų profilių, o tik administruosime juos Jūsų vardu. Jei neturite anketų kitose rezervacijų platformose, mes jas sukursime ne savo, o Jūsų vardu. Kol Jūs esate mūsų klientas, tol mes administruosime Jūsų profilius (nutraukus sutartį su „Key Master“ platforma, Airbnb, Booking.com ir kiti profiliai lieka savininkui).
Prižiūrėsime ir viską vienu metu valdysime per „KM platform“. Taip užtikrinsime sklandų užsakymų priėmimą ir išvengsime rezervacijų dubliavimo.
Turime analitinius technologinius sprendimus, tad galime stebėti svečių poreikius, madas bei nepasitenkinimą. Mes greitai reaguojame į pasikeitusią aplinką ir visada turime sprendimus, todėl svečiai lieka patenkinti mūsų aptarnavimu. Su kiekviena diena auginame profilių reitingą ir analizuojame klientų elgseną.


Apartamentų paruošimas nuomai


Paruošime Jūsų butą nuomai. Pasirūpinsime kokybiškomis nuotraukomis, interjero dizainu bei smulkiomis detalėmis, kurios padidins apartamentų vertę. Mes siūlome paruošti butą ar apartamentus trumpalaikei nuomai. Jei Jūs nuspręsite užsiimti nuoma ilguoju periodu, paruošimas žymiai pakels buto vertę. Apžiūrėję Jūsų butą mes patarsime, ką būtina pakeisti ir kaip pagerinti jo išvaizdą minimaliomis priemonėmis ir sąnaudomis.

Buto paruošimui mes siūlome bazinius reikalavimus:
- Fotosesija (kokybiškos nuotraukos lemia 50 % pardavimo sėkmės);
- Indai (šaukštai, šakutės, lėkštės, puodeliai, stiklinės. Minimaliai po 6 vnt.);
- Virtuvės reikmenys (keptuvė, puodas, samtis, mentelė, pjaustymo lenta);
- Buitinė technika (šaldytuvas, virdulys, indaplovė, skalbimo mašina, kaitlentė, plaukų džiovintuvas, lygintuvas, dulkių siurblys);
- Elektronika (televizorius su kabelinė televizija ir internetu);
- Prieskoniai (cukrus, druska, pipirai, aliejus, arbata, kava).

Nuomojamo buto vertę stipriai padidinsite, jei jam suteiksite išskirtini stilių. Mes duosime keletą dizaino patarimų bet pasiūlysime profesionalaus dizainerio paslaugas. Patarsime, kaip nebrangiai palepinti svečius dovanėlėmis, ir papasakosime, kas svečius priverčia sugrįžti.
Jei esate tik projekto pradžioje ir ruošiatės įrengti butą, primygtinai siūlome jau dabar kreiptis į mus. Konsultacija projekto pradžioje Jums sutaupys daugiau laiko ir sąnaudų.

Neretai padaromos paprastos klaidos, kurios vėliau reikalauja perdarymo:
- Lovos (nestandartinių išmatavimų, nefunkcionalios);
- Pagalvės, antklodės ir patalynės užvalkalai (netinkamo dydžio);
- Nebūtini daiktai (pirkiniai, kurie nepadidina buto vertės, nefunkcionalūs prietaisai);
- Daiktai, kurie nuostolingi (meno kūriniai, brangios vazos, asmeninės kolekcijos);
- Daiktų spalva (baltas kilimas, ryški sienų spalva, per didelė spalvų gama);
- Išplanavimas (bute paliekamos neišnaudotos erdvės arba butas perkraunamas).


Kainodara ir marketingas


Nuolat stebėsime užimtumą bei apartamentų kainodarą. Turime visas priemones, reikalingas optimizuoti užimtumą ir kainas. Rūpinamės reklama, atsižvelgiame į klientų poreikius bei pageidavimus.
Naudojame kainų analizę bei dinaminę kainų sistemą, kuri stebi nuomos rinką ir realiu laiku koreguoja kainas. Pasinaudodami marketingo priemonėmis skatiname svečius rinktis mūsų apartamentus. Naudojame daugiau nei 20 reklamos kanalų visame pasaulyje. Siūlome lojalumo programas, kurios verčia klientus sugrįžti (2020 m. 50 % užsakymų priklausė sugrįžusiems klientams). Technologiniai sprendimai ir mūsų patirtis leidžia maksimaliai padidinti pajamas.


Priežiūra ir remontas


PPrižiūrėsime apartamentus, šalinsime smulkius gedimus. Taip pat galime pasirūpinti pilnu apartamentų įrengimu ar renovacija.


Kodėl mes? Ką gaunate būdami su mumis?


Mažiau streso, daugiau laiko sau


Dažnai administravimo kompanijos įtraukia apartamentų savininkus į verslo valdymą. Neretai savininkas sulaukia nereikalingų skambučių su klausimais. Mes perimame visus rūpesčius – nuo klientų aptarnavimo iki kainodaros ir marketingo. Nuo smulkių problemų iki pilno koordinavimo. Jūs patys pasirenkate, kiek stipriai norite įsitraukti į veiklą. Jūs gausite prisijungimą prie sistemos, kurioje galėsite stebėti rezervacijas ir mūsų darbo rezultatus.


Klientų srautą


Mūsų platformoje yra daugiau nei 10 pasaulyje žinomiausių tarptautinės rezervacijos sistemų (Booking.com, Airbnb, VRBO, TripAdvisor, HomeAway, Expedia ir kitos), kurias koordinuojame vienoje vietoje. Su mumis Jūs gausite ne vieną, o daugiau nei 50 klientų srautų. Apartamentų pasiūlymai bus matomi 75-iose pasaulio šalyse ir skelbiami daugiau nei 240-yje interneto svetainių.


Tvarkingą ir nenudėvėtą nekilnojamąjį turtą


Jei užsiimate trumpalaike nuoma, suprantate, kad nuoma trumpajam periodui apsimoka labiau nei ilgajam, nes mažiau nudėvimas turtas. Jūsų apartamentai bus tvarkomi dažniau nei Jūsų nuosavas butas (du kartus per savaitę), taip turtas nepraras savo vertės ir Jums nereikės kasmet atlikti kosmetinio remonto. Smulkius gedimus, atsiradusius po svečių apsilankymo, mes sutvarkysime greitai ir kokybiškai. Turtą apdrausime nuo vagysčių, nuniokojimo, nelaimingų atsitikimų. Taip pat civiliniu draudimu apdrausime svečius ir kaimynus.


Galimybę bet kada apsistoti savo apartamentuose


Prisijungę prie savo „KM platform“ paskyros Jūs matysite apartamentų užimtumą – ar šiuo metu juose yra apsistoję svečiai ir kada jie išvyksta. Galėsite vienu spustelėjimu savo apartamentuose rezervuoti „savininko apsistojimą“. Taip pat prisijungę galite rezervuoti savo apartamentus vasaros atostogoms ar priimti savo draugus iš užsienio.